#podcast Episodul 5 – În loc de concluzii

Am ajuns la finalul unei călătorii sonore inedite pentru proiectul nostru, pentru care trebuie să îi mulțumim lui Hildegard Ignătescu – mini-seria de 5 episoade a podcastului nostru a trecut, rând pe rând, în revistă detalii mai puțin cunoscute despre Adoptă o Casă la Roșia Montană, punând accent pe oamenii cu care lucrăm, pe meșteșugurile pe care ne dorim să le ținem în viață, pe casele și poveștile lor, pe atmosfera fabuloasă pe care doar Roșia Montană ne-o poate prilejui, pe viitorul pe care îndrăznim să ni-l imaginăm, fiecare, pentru acest loc.

În acest ultim episod îi veți asculta pe Tică Darie, Sorin Jurca, părintele Georgel Manea – câțiva dintre oamenii alături de care am avut marea bucurie să lucrăm aici, ale căror mărturisiri, trebuie să recunoaștem, ne-au bucurat și pe noi foarte tare.

 

Am primit și noi, echipa de proiect, alături de prietenii, voluntarii și colaboratorii noștri, o întrebare: Cum vezi viitorul Roșiei Montane?  A fost momentul în care am tras aer în piept și ne-am îngăduit să facem o pauză de visare. Cât potențial fantastic are acest loc, câți oameni minunați, câte șanse și câte speranțe… a fost un exercițiu util, care ne va mobiliza pe viitor chiar mai tare. Un exercițiu pe care i-l datorăm prietenei noastre, Hildegard Ignătescu.

🎼  🎼  🎼  Le mulțumim colaboratorilor ei și artiștilor care și-au dar acordul ca muzica lor să ne însoțească și să ne anime această călătorie în 5 episoade: Luna Amară,  The Mono Jacks, Nightlosers, Nico de Transilvania, Elenei Mîndru Turunen și lui Tuomas Turunen.

🎧  Vă mulțumim și vouă, celor care ați stat în acest an cu sufletul și… urechile 😀 lângă noi.

Să ne revedem sănătoși la anul!

___________

Podcast-ul Adoptă o Casă este realizat cu sprijinul AFCN.
Puteți asculta și celelalte episoade ale podcast-ului AICI

Cum mă implic?