Campania 2022 – ÎNSCRIERI VOLUNTARI

UPDATE: Toate locurile au fost ocupate. Mulțumim! 🙂

Dragi prieteni, demarăm înscrierile pentru voluntari, pentru a 11-a ediție a programului Adoptă o Casă, campania 2022. Ca în anii precedenți, vor fi 3 serii de voluntari de câte 2 săptămâni, a căror derulare și număr maxim de participanți vor depinde, sperăm în cât mai mică măsură, de contextul epidemiologic. 

Vom îmbina activitățile practice (dulgherie, tâmplărie, tencuieli tradiționale, pietrărie, șindrilă, fierărie) cu proiecții de documentare, drumeții, prezentări pe teme legate de patrimoniul construit de la Roșia Montană, modalități de intervenție și restaurare cu mijloace tradiționale, dar și teme mai ample legate de patrimoniu, conservare, istorie, arheologie sau alte domenii conexe, alături de invitații noștri. 

► SERIA 1 (11 iulie – 23 iulie) – NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.
► SERIA 2 (25 iulie – 6 august) – NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.
► SERIA 3 (8 – 20 august) – NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

►►►  FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Termen limită pentru înscrieri: 15 iunie 2022.

► Date generale legate de participare:

📌 Nu există taxă de participare.

📌  Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți.

📌 Participarea este de minim 12 zile (o serie). Ziua de luni a primei săptămâni este dedicată sosirii participanților, care sunt rugați să se asigure că vor ajunge până la orele 17:00 ale zilei respective. Plecarea se face în ziua de sâmbătă a celei de-a doua săptămâni.

📌 Participarea este voluntară iar completarea și transmiterea către organizator a formularului de înscriere reprezintă angajamentul dvs. ferm că veți lua parte în perioada selectată la activitățile noastre derulate în Roșia Montană și acceptul dvs. ca datele de contact furnizate să fie folosite în scopul comunicării aferente participării la activitățile programului la care v-ați înscris.

📌 Voluntarii selectați vor fi notificați prin e-mail sau telefon, prilej cu care vor fi oferite toate informațiile detaliate legate de acces, program zilnic etc. 

📌 Cazarea și masa sunt asigurate de organizatori în spațiile amenajate împreună cu voluntarii programului în campaniile anterioare. Dacă există persoane care doresc să se cazeze separat, vă putem pune în legătură cu localnici care închiriază spații de cazare sau puteți opta pentru camparea la cort – vă rugăm să specificați aceste detalii în formularul de înscriere, luând în considerare că participanții vor acoperi aceste costuri.
Transportul este suportat de participanți.

Important: Din respect pentru cei ce doresc să participe la activitățile noastre, vă rugăm să completați formularul de înscriere DOAR dacă sunteți siguri că veți putea lua parte la activități în perioada aleasă, pentru cele 12 zile și că puteți respecta cele câteva condiții de participare enumerate mai sus. Pentru orice nelămuriri aveți, vă rugăm să ne contactați la contact@adoptaocasa.ro sau 0731/38.33.33 (tel & whatsapp).

►►►  FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Vă așteptăm!
Echipa Adoptă o Casă

______________

►► Dacă doriți să sprijiniți printr-o donație realizarea activităților de restaurare pe care le derulăm în Roșia Montană, o puteți face în contul Asociaţiei ARA [ Arhitectură. Restaurare. Arheologie], organizatorul programului, deschis la BCR, sucursala Romană: RO37 RNCB 0484 1592 1710 0001 / sau prin Paypal aici: paypal.me/adoptaocasa

Vă mulțumim!

Activitățile Școlii de Vară ARA sunt susținute de Ordinul Arhitecților din România, prin programul de finanțare dedicat școlilor de vară, derulat în parteneriat cu Prince’s Foundation.

Cum mă implic?