Voluntariat în luna IULIE – Adoptă o Casă la Roșia Montană

practica AOC2

ANUNȚ: Începând cu 1 iulie demarăm programul de voluntariat destinat lucrărilor de restaurare cuprinse în programul Adoptă o Casă la Roșia Montană. Pentru prima lună de activități vom beneficia în baza unui parteneriat cu universitățile de arhitectură și construcții din Cluj și Timișoara de ajutorul studenților care în urma stagiului de voluntariat își vor putea echivala practica de șantier.

Studenții pot participa în stagii de câte două săptămâni, între 1-13 iulie sau 14 -26 iulie. Înscrierile se pot face pe adresa voluntariat@adoptaocasa.ro sau la telefon 0743/ 677 . 543 (Andreea).

sci aocÎncepând cu 28 iulie voluntariatul va fi asigurat prin parteneriatul cu Service Civil International (SCI), organizație de recrutare de volunta.ri pentru tabere de muncă, aflată la al 3-lea an de participare la activitățile Adoptă o Casă. Condițiile de participare pentru voluntari internaționali se găsesc pe site-ul SCI România, iar înscrierile se pot face la adresa placement@sci.ro sau la numărul de telefon +40.723.295655.

***

Vă reamintim, de asemenea, că aveți multiple posibilități prin care puteți susține activitățile de restaurare a patrimoniului Roșiei Montane! Puteți contribui prin donații în bani sau servicii și materiale de construcții. Primim bucuroși și donații în alimente neperisabile – pentru masa voluntarilor, la fel ca și în anii precedenți. Vă rugăm să ne contactați pentru orice fel de contribuție!

Vă așteptăm!

Echipa Adoptă o Casă la Roșia Montană

contact@adoptaocasa.ro

Cum mă implic?