RoșiaMontană360 – patrimoniul Roșiei Montane, dintr-o privire!

Anul acesta, Centrul de Interpretare a Patrimoniului amenajat în pivnița Casei Parohiale Unitariene – inclusă în programul Adoptă o Casă –  a găzduit noi activități dedicate publicului larg și comunității locale. Pe lângă expoziții, cursuri și prezentări pentru cei mici și cei mari, venim în întâmpinarea turiștilor și a membrilor comunității care desfășoară activități de ghidaj cu o resursă utilă, sperăm noi: o platformă online, accesibilă pe mobil dar și ca suport de prezentare în cadrul centrului de activități găzduit de Casa parohială unitariană, un mini-website care adună informații ușor de parcurs pentru vizitatori, imagini și recomandări. Aceste informații vă pot însoți chiar și pe cărările târgului minier, atunci când decideți să descoperiți pe cont propriu Roșia Montană.

Aruncă un ochi pe ce am pus laolaltă pentru tine, fie că vizitezi Roșia prima dată și vrei să o descoperi la pas, singur, fie că iția faci planuri de vacanță și te întrebi dacă ai cumva ce să vezi aici, la Roșia: ROȘIA MONTANĂ 360.

Bonus, pregătim o secțiune de fotografii vechi, numai bune de comparat cu ce s-a conservat pe ulițele târgului minier apusean.

Te invităm, așadar, să faci un prim pas pe cărările sale și nu te sfii să ne dai de veste dacă consideri că ar fi util, din perspectiva asta, să adaugăm ceva anume pe platformă.

Mulțumim și mulțumim AFCN pentru sprijin!

Echipa Adoptă o Casă

Cum mă implic?