Urmărește-ne pe Facebook

DARIA

V-o amintiți pe Daria Frunză
Daria a venit în vară lui 2019 voluntar în cadrul programului Adoptă o Casă pentru 2 săptămâni. A rămas trei săptămâni pentru că s-a prins cu pictatul pe străduțele Roșiei Montane. Cele 10 lucrări au fost expuse și apoi licitate la Zilele Patrimoniului. Sigur vă amintiți… Eh, Daria noastră s-a ținut de promisiune: s-a întors la Roșia să se convingă că e la fel de frumoasă și iarna (chiar dacă nu e încă zăpadă). Nu doar că s-a convins, dar s-a întors cu dovezi: alte 10 lucrări, ulei pe hârtie manuală, pe care le-am vernisat azi, 6 februarie, de Ziua Roșiei Montane la Green Hours.

”Am redescoperit Roșia Montană la mijlocul lunii ianuarie, de data aceasta complet diferită – un peisaj înghețat, culori și lumini straniu de frumoase, care topeau vopseaua aproape înghețată pe hârtie. Sper să vă aline dorul de Roșia Montană. În egală măsură, sper să găsiți în aceste tușe prilej pentru a sprijini programul Adoptă o casă, campania de restaurări din 2020.” – Daria Frunză.

Lucrările (35x45cm, cu ramă 40x50cm) se pot achiziționa (prețurile sunt indicate în cazul fiecărui tablou), iar 20% din aceste sume sunt redirecționate către campania 2020 a programului Adoptă o Casă. Mai multe detalii penru doritori va poate oferi direct Daria / e-mail: daria.frunza33@yahoo.com

Vă mulțumim pentru sprijin! 

Cum mă implic?