Clarificări legate de participarea voluntarilor în seria 2 a campaniei din acest an

În mod normal, azi, 27 iulie, urmau să ajungă la Roșia Montană voluntarii celei de-a doua serii. Situația însă a început să se precipite în țară încă de săptămâna trecută, când cazurile noi de covid au început să se înmulțească considerabil. Așadar, am decis că nu este înțelept să mergem mai departe în formula pe care ne-am propus-o inițial, chiar cu toate măsurile de prevenție pe care le aplicăm și le solicităm participanților și colaboratorilor.

Lucrările programate pentru seria 2 vor fi continuate de voluntari ai primei serii care au decis să își prelungească șederea la Roșia (mulțumim!) și un număr restrâns de noi voluntari dintre cei selectați inițial, aflați în situații speciale (fie au practică, fie bursă OAR etc.) Ei se vor testa în prealabil.

Așadar, Adoptă o Casă la Roşia Montană continuă, dar, pentru siguranța tuturor, într-o formă adaptată noului context din ultima perioadă, spre binele tuturor participanților și al comunității din Roșia Montană, ferită până acum de coronavirus.

#staysafe
Revenim cu poze, vești și povești.

ps. încă nu am luat o decizie cu privire la seria 3 sau la organizarea Zilelor Patrimoniului. Acestea depind de contextul epidemiologic din țară, din județ și din Roșia. Încercăm ca până la finalul săptămânii acesteia să revenim cu vești pe aceste teme, după ce ne vom sfătui cu toți colaboratorii noștri.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere 

Cum mă implic?